Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    Всякакви неща бях чувал като желания,ама твоето ме разби тотално.
    Винаги сит, винаги на топло и винаги жената те държи за дръжката
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Баси искам да съм тиган
      Винаги сит, винаги на топло и винаги жената те държи за дръжката
      Тефал, ти мислиш за всичко
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Eй как не ми се бачка ! Обзе ме едно предпразнично настроение, а има още бая работа и работни дни.
        Искам да си почивам вече. .....може и като тиган
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
          Eй как не ми се бачка ! Обзе ме едно предпразнично настроение, а има още бая работа и работни дни.
          Искам да си почивам вече. .....може и като тиган
          В тигана му е майката
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• С тефал ти можеш всичко, направо си представям как шибвам снощния дрижтаджия в главата с него
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение

С тефал ти можеш всичко, направо си представям как шибвам снощния дрижтаджия в главата с него
              И ще си го е заслужил напълно .....че даже и дръжката може в д...то,ама по добре не, че щом е избягал така значи е п....ас и може да му хареса.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Ей на тигана колко предназначения има
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Относно дамите, сексът е като снега - никога не знаеш колко сантиметра ще бъде,нито колко дълго ще продължи
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• много е студено бе да го евааа
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Забелязвам тревожна тенденция....все повече цървули карат алфи.... :S
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Забелязвам тревожна тенденция....все повече цървули карат алфи.... :S
                        Тъжен факт е...
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
                            E ББ нали каза да ловят снежинките във въздуха .... не е казвал за тия които са паднали вече по улиците
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              E ББ нали каза да ловят снежинките във въздуха .... не е казвал за тия които са паднали вече по улиците
                              Така като се замисля и ти си прав
                              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                                Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
                                Ми Околовръстното до Овча Купел и Борис 3-ти си има луга от първия сняг, та явно са решили, че няма смисъл да чистят, нали после пак ще понатрупа и пак трябва да излизат снегорините, но нали трябва да се грижим за озоновия слуй та по-добре веднъж като натрупа отколкото 2-3 пъти докато вали
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X