If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
E ББ нали каза да ловят снежинките във въздуха .... не е казвал за тия които са паднали вече по улиците
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ми Околовръстното до Овча Купел и Борис 3-ти си има луга от първия сняг, та явно са решили, че няма смисъл да чистят, нали после пак ще понатрупа и пак трябва да излизат снегорините, но нали трябва да се грижим за озоновия слуй та по-добре веднъж като натрупа отколкото 2-3 пъти докато вали
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Comment